Η βασιλική οικογένεια επιλέγει μια ανθοδέσμη των λουλουδιών για να παρουσιάσει υποστήριξη για το λουλούδι Chelsea παρουσιάζει

Η βασίλισσα και η οικογένειά της έχουν μοιραστεί τα μυστικά κήπων τους για την υποστήριξη ενός αγαπημένου βασιλικού ετήσιου που έχει ακυρωθεί λόγω της πανδημίας coronavirus. Την ημέρα που η Επίδειξη Λουλουδιών chelsea επρόκειτο να πάρει εν εξελίξει, η βασιλική οικογένεια δημιούργησε το τέλειο posy τους δεδομένου ότι τοποθέτησαν τις αγαπημένες floral επιλογές τους στα κοινωνικά μέσα για να υποστηρίξουν το παγκοσμίως διάσημο γεγονός που αυτό το έτος πραγματοποιείται ουσιαστικά.

Royals συμπεριλαμβανομένης της κόμισσας του Wessex και πριγκίπισσα Anne κοινές φωτογραφίες των λουλουδιών που κατέχουν ιδιαίτερη σημασία για αυτούς ως μέρος της #MyChelseaGarden. Η εικονική παράσταση ξεκίνησε την ίδια ημέρα με την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία. Η Βασιλική Φυτοκομική Εταιρεία, η οποία διοργανώνει την Τσέλσι, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μοιράζονται τα αγαπημένα τους λουλούδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας.

Η βασιλική οικογένεια επέλεξε τα αγαπημένα λουλούδια από εκείνους στην εποχή τώρα αλλά που είχαν επίσης τη σημασία για τους προσωπικά. Η βασίλισσα οδήγησε το δρόμο με την επιλογή Lily της κοιλάδας, η οποία παραδοσιακά ανθίζει στις αρχές Μαΐου. Επιλέχθηκε καθώς κουβαλούσε κλαδάκια στο μπουκέτο της Στέψης και, όπως είπε η επίσημη Βασιλική Οικογένεια Instagram, «έχει πραγματοποιήσει ειδικές ενώσεις από τότε».

Ίσως ο διασημότερος των κηπουρών της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκηπας της Ουαλίας, επέλεξε τα delphiniums που περιέγραψε ως «θαυμάσια, λαμπρά apparelled», λέγοντας ότι το λουλούδι «κρατά την υπερηφάνεια της θέσης στις βοτανικές αγάπες μου.»’

Η Δούκισσα της Κορνουάλης πήγε για μια πιο ασυνήθιστη επιλογή, επιλέγοντας Alchemilla Mollis, επίσης γνωστή ως Μανδύας της Κυρίας και περιγράφεται από κηπευτικά ως “ανεπιτήδευτη”. Camilla εξήγησε την επιλογή της, λέγοντας ότι ήταν “ένα από τα καλύτερα φυτά φύλλωμα ποτέ για τον κήπο και το βάζο” και “πρέπει για κάθε κηπουρό”.

Η Πριγκίπισσα Ρόγιαλ, όπως πάντα, ήταν πρακτική με την επιλογή της από το hellebore. Το σχόλιο της πριγκίπισσας για την επιλογή της ήταν “‘Όχι μόνο ανθίζουν νωρίς, αλλά συνεχίζουν να ανθίζουν για δύο μήνες, και συχνά επισημαίνονται όμορφα με ατελείωτες παραλλαγές.”

Ο Κόμης και η Κόμισσα του Ουέσεξ μοιράστηκαν μια επιλογή, πηγαίνοντας για αζαλέες λόγω της “μεθυστικής μυρωδιάς” τους. Η Δούκισσα του Gloucester επέλεξε ένα άλλο περίφημα αρωματικό λουλούδι, το γλυκό μπιζέλι, ενώ η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα πήγε για τη Χρυσή Γιορτή αυξήθηκε καθώς έχει “το πιο εξαιρετικό και μοναδικό άρωμα”.

Αλλά ήταν η επιλογή του Δούκα του Γκλόστερ που προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη. Ο ξάδελφος της Βασίλισσας επέλεξε την ταπεινή μαργαρίτα καθώς, όπως του εξήγησαν, του αρέσει να τα ξεθάβει από μονοπάτια και να τα φυτεύει ξανά σε πιο ευτυχισμένα σημεία στον κήπο του.

Η βασιλική οικογένεια είναι τακτικοί επισκέπτες στην επίδειξη λουλουδιών και διάφορα μέλη, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκηπα της Ουαλίας, της δούκισσας του Καίμπριτζ και του δούκα του Sussex, έχουν περιληφθεί στο σχεδιασμό και την έκθεση των κήπων εκεί.

Η εικονική επίδειξη λουλουδιών Chelsea θα περιλάβει τους σε απευθείας σύνδεση γύρους των κήπων και των ταινιών των ακρών από τους εμπειρογνώμονες. Είναι διαθέσιμο στα μέλη της Βασιλικής Φυτοκομικής Εταιρείας από τις 18 Μαΐου με μη μέλη να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό από τις 19 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *