Η κόμισσα του Ουέσεξ είναι τώρα η πιο κομψή βασιλική στον κόσμο.

Προσοχή παρακαλώ – υπάρχει μια νέα βασιλική βασίλισσα της μόδας στην πόλη και δεν είναι ποιος μπορείτε να περιμένετε. Με τα χρόνια, δημοσκόπηση μετά δημοσκόπηση μας είπε ποιος είναι ο πιο κομψός βασιλείς, και μια γυναίκα συνεχίζει να επιπλέει στην κορυφή τους. Οι Δούκισσες του Κέμπριτζ και του Σάσεξ ή της Βασίλισσας Λετίτσια της Ισπανίας μπορεί να έχουν τους περισσότερους τίτλους, αλλά η Σόφι συχνά βγαίνει στην κορυφή. Η εργατική και υποτιμημένη κοντέσα του Ουέσεξ είναι, φυσικά, η πιο κομψή βασιλική στον κόσμο.

Αυτό δεν είναι μόνο η γνώμη μου αν και πιστεύω ότι Sophie φαίνεται μεγάλη. Αλλά βάζοντας μαζί τις δημοσκοπήσεις που έχουν διεξαχθεί όλα αυτά τα χρόνια, το δικό της είναι το όνομα που συνεχίζει να εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις. Και αφήνει πίσω την υπόλοιπη βασιλική αγέλη μόδας.

Ήταν ένα σιωπηλό κύμα στην κορυφή. Μόλις μια βασιλική δημοσκόπηση στυλ βγαίνει, όλοι άλμα σε αυτό για να δούμε πού τα γνωστά αγαπημένα της μόδας πτώση. Υπάρχει ένα scurry για να ανιχνεύσει τις στατιστικές για να δει πώς Kate ή Meghan έχουν πάει ή για να συγκρίνουν Letizia, Maxima ή Βικτώρια. Υπάρχουν ονόματα στη βασιλική κομψή λίστα που πάντα επιστρέφονται, αλλά αυτό συχνά σημαίνει ότι οι πραγματικοί βασιλικοί influencers στυλ παραβλέπονται. Μπες στη Σόφι, σπρος δεξιά, με ένα καπέλο που όλοι θέλουμε να φορέσουμε μόλις εστιάσουμε πάνω της.

Αλλά όποιος έχει παρακολουθήσει την κοντέσα σε δράση κατά το παρελθόν έτος ή έτσι δεν θα είναι καθόλου έκπληκτος να δει την άνοδο της μέχρι τις τάξεις. Ντουλάπα της, γεμάτη με σχέδια από ονόματα όπως ο Αλέξανδρος McQueen, Emilia Wickstead και Diane von Furstenburg, έχει κερδίσει πολλά θαυμαστά ματιές και θετικά σχόλια. Κομψότητα της πηγαίνει συχνά κάτω από το ραντάρ, αλλά τραβά τακτικά μεγάλη κοιτάζει έξω από την τσάντα. Αλλά είναι επίσης σαφές ότι η Σόφι δεν διαλέγει κάτι από το τρένο επειδή χρειάζεται. Όλα τα μεγάλα στυλ βασίζεται σε μια αίσθηση του εαυτού και μια έμφυτη ταυτότητα που ο χρήστης είναι στην ευχάριστη θέση να αφήσει όλους τους άλλους να δουν. Μεγάλη μόδα είναι για φορώντας ό, τι θέλετε και όχι αυτό που νομίζετε ότι οι άλλοι πιστεύουν ότι θα πρέπει να επιλέξετε. Η Σόφι τα κάνει όλα αυτά. Είναι μερικές φορές bemusing για να δείτε πέρασε πάνω ως μια δεύτερη σκέψη και ευχάριστο να δούμε την αίσθηση του στυλ αναγνωρίζεται επιτέλους.

Αλλά είναι επίσης μεγάλη για να δείτε ένα πενήντα κάτι που οδηγεί το δρόμο, επειδή έχω πάντα πίστευα ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις για το στυλ είναι ελαφρώς ageist. Royal γυναίκες πλησιάζει ότι παρασκεύασμα της σύγχυσης που ονομάζουν μέση ηλικία βρίσκονται περάσει πάνω όταν πρόκειται για το στυλ. Μόλις οι αριθμοί μετά το όνομά σας ερπυσμού προς 60, μπορείτε να ξεχάσετε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη λέξη «κλασικό» που εφαρμόζεται σε οτιδήποτε φοράτε. Είναι μια γελοία παράλειψη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Βασίλισσα είναι ένας από τους πιο κομψούς ανθρώπους στον κόσμο. Τα ρούχα της τσεκάρουν όλα τα κουτιά σε αυτές τις έρευνες – αριστοκρατικό, κατάλληλο, καλοφτιαγμένο και με αρκετά νέα γι ‘αυτούς για να πιάσει το μάτι – και όμως αυτή είναι σπάνια εμφανίζεται. Βασίλισσα Sonja της Νορβηγίας είναι στη δεκαετία του ογδόντα της, αλλά φαίνεται πάντα υπέροχο με μια αίσθηση της ταυτότητας που λείπει σε πολλά. Οι πιθανότητες να την βρεις σε μια λίστα με τα καλύτερα ρούχα είναι σχεδόν μηδενικές. Το όλο θέμα της μόδας και του στυλ είναι η εμφάνιση και όμως απτή απόδειξη της αναζητούν υπέροχη, τοποθετείται μπροστά στα μάτια των εκατομμυρίων beholders, ωθείται προς τη μία πλευρά στην ατελείωτη και τελικά άσκοπη επιδίωξη της νεολαίας. Το γεγονός ότι η Σόφι κερδίζει τόσες πολλές ψήφους αμέσως μετά τη στροφή πενήντα είναι μεγάλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *