Δούκας του Cambridge συνομιλίες με σκωτσέζικες φιλανθρωπικές οργανώσεις αποκάλυψε

Ο Δούκας του Κέμπριτζ βιντεοσκόπησε σκωτσέζικες φιλανθρωπικές οργανώσεις αυτή την εβδομάδα, όταν κανονικά θα ήταν στη Σκωτία ενεργώντας ως Ο Λόρδος Ύπατος Αρμοστής στη Γενική Συνέλευση της Εκκλησίας της Σκωτίας.

Αλλά λόγω της πανδημίας COVID-19, η Γενική Συνέλευση της Εκκλησίας της Σκωτίας ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη επίσκεψη του Γουίλιαμ στη Σκωτία.

Αντ ‘αυτού, William έχει κουβεντιάσει με σκωτσέζικες φιλανθρωπικές οργανώσεις που έχουν επωφεληθεί από covid-19 έκκληση της Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης Trust, η οποία ξεκίνησε από τον πρίγκιπα πριν από εννέα εβδομάδες. Την Τρίτη, william μίλησε με δύο οργανώσεις στη Γλασκώβη και Renfrewshire και Ayr: Βρίσκοντας τα πόδια σας και το έργο PEEK. Την Τετάρτη, μίλησε με lifelines Σκωτία.

Σκωτσέζικες φιλανθρωπικές οργανώσεις λαμβάνουν την εθνική χρηματοδότηση εμπιστοσύνης έκτακτης ανάγκης τους μέσω του ιδρύματος Σκωτία απάντηση και αποκατάσταση & ταμείο ανθεκτικότητας σε «μικρές φιλανθρωπίες και λαϊκές ομάδες που παραδίδουν τα πραγματικά αποτελέσματα για τους πιό τρωτούς και επηρεασθε’ντες κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης,» σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον.

Το PEEK Project έχει ως στόχο να παρέχει υγιεινά γεύματα σε μικρά παιδιά και οικογένειες που το χρειάζονται, και ενώ κουβεντιάζοντας με έναν σεφ PEEK, Τσάρλι, William αποκάλυψε τι ώρα δείπνου είναι όπως στο Anmer Hall, όπως πρίγκιπας Γεώργιος, πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis έχουν απαιτητικές παλέτες.

“Εξαρτάται από το τι είναι στο τραπέζι. Αν βάλεις κάτι στο ότι τα παιδιά αγαπούν, τότε η ώρα του δείπνου πάει πολύ καλά. Αλλά αν βάλετε κάτι για να μην θέλουν, είναι ένα άλλο ballgame», είπε ο σεφ.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης του με την εύρεση των ποδιών σας, μια φιλανθρωπία που παρέχει τη φυσική και συναισθηματική υποστήριξη στους ακρωτηριασμένους και τους ανθρώπους με την απουσία άκρων στη Σκωτία, William μίλησε με έναν δικαιούχο της φιλανθρωπίας για να ακούσει πώς παρέχουν τη συναισθηματική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, «που είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη στιγμή δεδομένου ότι πολλά από τα μέλη της είναι «υψηλού κινδύνου» και μπορούν να υποφέρουν από την απώλεια της αυτοεκτίμησης και της ανεξαρτησίας ” ανά παλάτι του Κένσινγκτον.

William μίλησε επίσης με τον ιδρυτή της φιλανθρωπίας, Cor Hutton, για το πώς η υποστήριξη από το Εθνικό Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης Trust και Ίδρυμα Σκωτία επέτρεψαν τη φιλανθρωπία να “προσαρμόσει τις υπηρεσίες τους, παρέχοντας online και τηλεφωνική συμβουλευτική, καθώς και σε απευθείας σύνδεση τάξεις κλειδώματος.”

Η συνομιλία του William με lifelines Σκωτία ήταν να ακούσει πώς οι εργαζόμενοι μπλε φωτός και οι εθελοντές ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης κάνουν μέσω της πανδημίας και για να δανείσουν την υποστήριξή του σε τους. Lifelines Σκωτία έχει ως στόχο να “βοηθήσει τα άτομα και τις οργανώσεις να κατανοήσουν πώς να προστατεύσει καλύτερα και να υποστηρίξει την ευημερία των δύο εθελοντές ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και μπλε εργαζομένων φώτα που αντιμετωπίζουν αγχωτικές και δυνητικά τραυματικές εμπειρίες, και τι μπορεί να γίνει αν κάποιος υποστεί μια ψυχολογική βλάβη,” ανά Kensington Palace.

Μεταξύ των παρόντων ήταν ο Gill Moreton, ιδρυτής της Lifelines Scotland, και μέλη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων της Σκωτίας, της Υπηρεσίας Πυρόσβεσης και Διάσωσης της Σκωτίας, της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Σκωτίας και της Διάσωσης Βουνού της Σκωτίας.

Δεδομένου ότι covid-19 έκκληση του Εθνικού Ταμείου Έκτακτης Ανάγκης ξεκίνησε πριν από εννέα εβδομάδες, πάνω από £ 80 εκατομμύρια έχει συγκεντρωθεί και £ 30 εκατομμύρια εκταμιεύθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είναι πάνω από 1.400 φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανώσεις που λαμβάνουν χρηματοδότηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *